Skip to main content
Fleet Sales bij BMW.

Fleet Sales bij BMW.

De Fleet aanpak van BMW.

Maand na maand, jaar na jaar wordt het BMW gamma uitgebreid met modellen en motoren die perfect inspelen op de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging aangaan van een mobiliteit met veel facetten: functioneel, fiscaal, milieu, communicatie…

Dit uitgebreid aanbod valt al jaren erg in de smaak van bedrijven die graag tegemoetkomen aan de wensen van hun medewerkers binnen een strikt budgettair kader. Aan de vele voordelen van onze modellen voegen wij bij BMW een extra troef toe: een ongeëvenaarde service, uniek in onze regio. Beheerders van wagenparken hebben dat goed begrepen!

Bij ons kunnen fleetverantwoordelijken en -bestuurders steeds terecht bij een unieke gesprekspartner. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en waakt over het respect van uw car-policy in het kader van de Belgische fleetmarkt. Ze zorgen voor advies en analyses wanneer u het wenst. Zo willen wij komen tot een optimale tevredenheid bij onze klanten en fleetgebruikers, en een gepersonaliseerde service op maat aanbieden aan de BMW bestuurders binnen uw bedrijf.

Wij werken ook met ‘single points of contact’ op het niveau van de naverkoop. Als er iets met een wagen aan de hand is, willen wij ervoor zorgen dat uw BMW bestuurders er zo weinig mogelijk last van hebben. En voor wie verkiest te wachten tijdens een onderhoud hebben we een Business Lounge met internetverbinding en drankjes ter beschikking.

De samenwerking van uw fleetdepartement met BMW is een echte troef voor uw onderneming. Het stelt u in staat om een professionele, succesvolle en duurzame relatie op lange termijn op te bouwen tussen uw bedrijf en zijn fleetpartner.
BMW Essai

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
Maak een Salesafspraak.

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
Volg onze nieuwtjes.

Volg onze nieuwtjes.

Naar de news
Top